Search This Blog

Sunday, March 7, 2010

mimpi ohh mimpi.. indahnyee^^

ahaha, na tawu sgt k npe ak wat tjuk nie? ahaha, well, smlm mse ak tidoo, ak mimpi 1 bnde. ahaha. agk lawak aa. coz ak un xtaw ap mksd mimpi tuu^^. tp mcm best jee. oke2. cite dy mcm nie, dlm mmpi tu ak brada di skola adikku SMK Changkat Beruas, ahaha, skola lme ak, mse fom 1 sblm ak pndah convent. ak rndu gle vavii aa kt skola tuu. syg3.. ahaha. kt skola tu mcm ad karnival or somting aa, ahahaa, ak un tgok aa, ade nek, kimi dlm bju kdet polis tp wane biru. =.=' ak un agk pelik. ahaha. then ak jmpe kwn2 lme ak. ap lgi plok2 aa!! ahaha. best kot mimpi tuu. n then time konsert plak *skola ade konsert k? o.0*  ak un enjoy la dgr, ad bnyk kmpulan yg nyanyi tah pape. ehehehe. so, boring pnye psal ak toleh k blakang, n then ak nmpk mcm ad bdak mat salih aw, ak un tnye aa mmber ak, spe dorg tu? dorg mcm wat dunno jee, ak x puas atii, ak g tnye dadyy ak, dady ckp yg bdk tu transfer student kt snie. laaa. SMKCB ad tranfer student jgak? hebatt!! ahaha. pastu kan, ak dpt tawu dorg tu Lorenzo family. woahh. ingt tuu. hbat tol ak. agagaga. apela kua nme lorenzo plak nie? nme len xde k? =.= ahaha. enta la, tp da kua dlm mimpi ak ap leh wat.

pastu mse krnival tu na hbes, ad ptandingan boling. ahah. then tbe2 ak dpkse msok ptandingan tuu, haish!! da aa ak x reti men. mcm siot jekk!! ahaha. mcm biase aa, org ta reti men boling gerenti msok longkang. ahahaha^^. then mse ak pusing blkg, ak nmpk si lorenzo tu usha ak. ak ckp aa dlm ati, pehal mmat nie? wat ak ase na skit jntung jee. da la cute!! adehh.. ahaha. then mse blek, ak na g kt kete daa. tbe2 dy trik tgn ak, bg somting. ahaha. dy bg ak gelang. alahai best nye!!!! >_< then ak bgun. menandakan da pkul 10 pgi. adoi..

p/s : ak ase mcm tanak bgun je!! btol!! kalo bleh ak na tido smpai ble2!! bia cite kt mimpi tu hbes. ahaha.
lorenzo, i hope u can come to my dream again tonite.^^ thnx!!

No comments: